UW BEDRIJFSKLEDING EN SCHOENEN SNEL GELEVERD!

Bedrijfskleding en/of schoenen nodig? Dan bent u bij Kooning aan het juiste adres!

Bij Kooning vindt u een ruime keuze aan werk- en veiligheidsschoenen en kleding! Bovendien kunt u uw kleding vanaf nu ook laten bedrukken met uw eigen logo. Doordat de afhandeling nu helemaal in eigen beheer plaatsvindt, heeft u de bedrijfskleding (nog) eerder in huis. Wij garanderen een snelle levertijd, hoge kwaliteit en scherpe prijs!

 

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere PBM artikelen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste handschoenen? Kijk dan hier voor het maken van de beste keuze! Kijk hier om meer te weten te komen over de gewijzigde normen bij handschoenen of kijk hier voor meer informatie speciaal over de nieuwe EN388:2016 norm. 

 

Werkkleding        Craft

Bij Kooning vindt u een ruime keuze aan heren- en dameswerkkleding in meerdere kleuren en maten. Wij zijn dealer van alleen de beste kledingfabrikanten, zoals FHB, Blakläder, Craft en Tricorp en garanderen daarom alleen top kwaliteit die voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Wij vinden het belangrijk dat de kleding niet alleen functioneel is, maar ook comfortabel zit. Wij hebben zowel kleding met een professionele als een stoere uitstraling. Mochten wij er niet met de bestaande merken uit komen, dan kunt u bij ons ook uw eigen kledinglijn laten ontwikkelen. Ook wordt onze collectie van High Vis kleding steeds groter. Bekijk hier de high vis kleding van Blakläder.

Heeft u advies nodig voor het bepalen van uw maat? Bekijk dan hier de maattabellen van onze merken FHB en Blakläder.

Hier kunt u de kleding vinden van ons nieuwste merk Craft!

 

Werkschoenen   

Buiten onze keuze aan werkkleding, verkopen wij ook een ruime selectie van heren en dames werkschoenen. Onze fabrikanten gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen en daarom garanderen wij alleen de beste kwaliteit. Zo zijn wij dealer van bijvoorbeeld Safety Jogger, Emma, Redbrick, Grisport en Reebok. Wij hebben zowel hoge als lage schoenen in ons assortiment in meerdere kleuren, maten en veiligheidsnormen. De schoenen bieden de maximale bescherming en hebben een moderne uitstraling. Zo hebben wij niet alleen stoere, maar ook sportieve werkschoenen. Wij verkopen ook een groot assortiment metaalvrije veiligheidsschoenen. Elke schoen is bij ons uniek en biedt alleen het beste comfort.

 

Vraag nu gratis onze schoenen- en/of kledingfolder aan om een greep uit onze collectie te zien of bekijk hem hieronder! 

 

                                        

 

Wilt u liever eerst wat inspiratie op doen of heeft u advies nodig van onze specialist? Kom dan gezellig langs in onze nieuwe showroom! 

            Showroom Kooning

 

Enkele referenties: Peter Appel Transport, Asito, Nagel Transport, Kappé Logistics, Aviflora, IP Handlers, D.J. Middelkoop & ZN. en Scarabee Systems & Technology.