Wilt u uw woning of bedrijf goed en eenvoudig beveiligen?

Kooning Schiphol heeft hiervoor dé oplossing!

 Of het nu om mechanische beveiliging of elektronische beveiliging gaat, wij kunnen u op beide gebieden voorzien van de juiste oplossing. Wij leveren zowel standaard profiel cilinders voor de basisbeveiliging als de SKG*** cilinders met kerntrekbeveiliging voor beveiliging die aan de hoogste eisen moet voldoen.

 

Waarom kerntrekbeveiliging?

De nieuwste methode om in te breken is om de cilinderkern eruit te trekken met een eenvoudig via internet aan te schaffen apparaat. Inbrekers hebben op deze manier nog geen minuut nodig om binnen te komen. De video hiernaast laat zien hoe makkelijk inbrekers deze manier uitvoeren.

 

Mechanisch sleutelbeheer

Ons huismerk EVVA biedt mechanische cilinders. Elk van de mechanische systemen op zich is uniek qua techniek en functionaliteit, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: optimale kwaliteit en perfecte beveiliging. Onze cilinders zijn beveiligd met een certificaat, wat het onmogelijk maakt om sleutels ongeoorloofd na te bestellen. U hoeft nooit lang op uw cilinders te wachten, want wij leveren cilinders met een certificaat altijd uit voorraad. Uiteraard leveren wij ook van andere gerenomeerde merken sleutels en cilinders.                                                                                                                                                                                                                                                     

EPSICS3KS 

 

Elektronisch sleutelbeheer

Voor elektronisch sleutelbeheer zijn wij dealer van diverse fabrikanten, waaronder EVVA (Xesar-Airkey), Salto (XS4), Nemef (ENTR) en Maasland (Flexeria). Door elektronische cilinders en/of een deurbeslag heeft u vrijwel direct controle op wie, waar en wanneer naar binnen mag. Naast het gebruik van diverse data overbrengen zoals een sleutel met chip, tags of kaarten, kan tegenwoordig ook via uw mobiele smart phone de deur geopend worden. Voor toegangscontrole is dit het mooiste medium, omdat er direct een persoon toegevoegd of juist geblokkeerd kan worden. U heeft geen dure software nodig. Omdat onze fabrikanten alleen top kwaliteit volgens de Europese norm leveren, zal het comfort van elektronisch sleutelbeheer uiteraard niet ten koste gaan van de veiligheid.

 

                                         

 

Neem voor vragen gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

 

Enkele referenties: KLM, Bella Vista, Gemeente Amsterdam en Sodexo.