Inloggen KMS | Vragen? Bel ons 020 406 6066
Laden
Product(en) toevoegen...

Snel en makkelijk toegang, goed geregeld! RED Easy is eenvoudig en snel te monteren en te beheren middels internet. Dus geen zorgen meer over kwijtgeraakte of vergeten sleutels en eenvoudig inzicht in wie er toegang heeft verkregen. Voor de montage van RED Easy is geen aanpassing van de deur of het deurkozijn nodig. De RED Easy motorcilinder kan de bestaande europrofielcilinder vervangen. Eenvoudig werkend op batterijen: alleen 6 standaard AA-penlite batterijen zijn voldoende.

De RED Easy motorcilinder is geheel SKG***® goedgekeurd, met aan de buitenzijde een SKG***® cilinder, welke voorzien is van een boor- en uittrekbelemmering. Dit betekent dat de RED Easy motorcilinder voldoet aan de hoogste in Nederland gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen.

RED Easy is eenvoudig te bedienen met een gratis app op uw smartphone op basis van Bluetooth, maar ook met normale mechanische sleutels. Optioneel is een afstandsbediening leverbaar.

Met een eenvoudig te beheren cloudbased beheerprogramma bestaat de mogelijkheid om te bepalen wie er toegang heeft. Dit betekent dat iemand hiermee simpel en snel met gebruik van de gratis app op de smartphone toegang krijgt tot de woning. Indien gewenst kan ook direct de toegang worden ingetrokken of de toegangsgeschiedenis worden ingezien.

RED Easy heeft een doordacht design zonder lampjes of knopjes die onnodig aandacht trekken. RED Easy heeft de mogelijkheid om een akoestisch signaal te geven bij het openen en/of sluiten van de deur.


Met RED Easy krijgt u het in al deze situaties voor elkaar! Dat is easy!

Langer thuis wonen is de toekomst. U doet dat met RED Easy! Hoe regelt u de toegang tot uw woning wanneer u wat minder valide bent geworden of als het allemaal wat moeizamer gaat om familie, vrienden, mantelzorg of hulpverlener toegang te geven tot uw woning? Op een gemakkelijke, maar ook veilige manier.

Met je sleutel de deur openen onhandig? Liever een handige, snelle app voor gemakkelijke en veilige toegang tot je woning? Nog steeds zo’n onhandige standaard sleutel? Dat kan echt anders. U regelt het met RED Easy

Hoe krijgen uw thuiszorgmedewerkers probleemloos toegang tot een zorgwoning? Met de smartphone, snel, geregistreerd en zonder sleutel! Het aantal mensen dat zorg thuis ontvangt blijft gestaag groeien. Hierdoor neemt de omvang van het sleutelprobleem in de zorg eveneens toe. Hoog tijd dus voor een betere oplossing!

Pluspunten RED Easy
 • Eenvoudig te monteren in bestaande toepassingen
 • Geen gedoe met elektra: standaard AA-batterijen zijn voldoende
 • SKG***® - voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen
 • Meer informatie over RED Easy?

  Neem dan contact op met een van onze specialisten. Kijk snel op onze contactpagina

  Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om toegangsbeheer gaat  Laden
  Laden
  Ok