Inloggen KMS | Vragen? Bel ons 020 406 6066
Laden
Product(en) toevoegen...

Polvo Bouwapp

In recente nieuwsberichten wordt vermeld dat Apple vanaf iOS 17.4 geen PWA-ondersteuning meer biedt voor EU-users. Deze update betreft alleen specifieke Apple-functionaliteiten en heeft geen invloed op gebruikers van de Polvo-PWA (Bouwapp). Zowel Apple- als Android-gebruikers kunnen de app zoals vanouds blijven gebruiken.

Eenvoudig en snel artikelen bestellen met de Polvo app (PWA). Stelt u zich eens voor: U staat op de bouwplaats en komt erachter dat u nog meer kitmateriaal nodig heeft om de klus uit te voeren. Dan pakt u gewoon uw telefoon bij de hand, bladert u snel door onze catalogus heen en heeft u binnen een paar minuten uw bestelling geplaatst welke bij u op locatie wordt afgeleverd. Zonder dat u van de werkplaats af hoeft. Ideaal toch!

Hiervoor heeft Polvo een nieuwe app ontwikkeld. Een app waarmee u met een paar klikken een bestelling kunt plaatsen. Ga naar onze website op uw smartphone en u kunt de app direct downloaden. Komt u er niet aan uit? Klik op de handleiding onderaan deze pagina. Het gebruik van de app brengt u de volgende voordelen:

 • De app is sneller,
 • U gebruikt hetzelfde account en wachtwoord voor zowel de webshop als app
 • De app is gebruiksvriendelijker en kent meer features zoals facturen inzien etc etc.

 • Bestellen zonder account? Dat kan uiteraard ook met alleen NAW gegevens en Ideal betaling.

  Standaard voorraad artikelen voor 17.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis. 

  Veelgestelde vragen


  Hoe werkt het scannen van artikelen?
  Het scannen van artikelen is vrij simpel. Druk op de barcode rechtboven in de app en geef de Polvo app toestemming tot het gebruik maken van de camera. 

  Hoe koppel ik een bluetooth scanner aan de Polvo app
  Een bluetooth scanner gebruiken in combinatie met de app heeft zijn voordeel.  

  Waar kan ik mijn offertes, orders en facturen zien?
  Orders, offertes, facturen kunt u vinden onder: Mijn account - Mijn orders/offertes/facturen

  Waar kan ik een handleiding vinden?
  Download hier de handleiding voor IOS
  Download hier de handleiding voor Android


  Ervaar het gemak van online bestellen met de nieuwe Polvo app! De app is beschikbaar voor een Apple en Android. Heeft u nog geen account? Vraag dan hier een account aan. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met uw contactpersoon.

  Laden
  Laden
  Ok