Inloggen KMS | Vragen? Bel ons 020 406 6066
Laden
Product(en) toevoegen...

Image title 

Digitale samenwerking

Polvo is continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de digitale communicatie tussen bedrijven soepel te laten verlopen waardoor vele processen verbeterd kunnen worden.

Sales in de bouw

Hiervoor zijn wij aangesloten bij Sales in de bouw. Dit is een online platform met als doel de processen tussen bedrijven, die werkzaam zijn in de bouwbranche of verbonden zijn aan de branche, te verbeteren.
  • Altijd een goedgekeurd artikelbestand tot uw beschikking
  • Orderbevestigingen, pakbonnen, facturen kunt u via XML digitaal ontvangen
  • Gemakkelijk en duidelijk overzicht van uw orders
  • Eenvoudig uw eigen voorraad beheren doordat Polvo digitaal de voorraden per onderhoudsauto of magazijn aan kan vullen
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellen via de webshop

Vraag direct uw persoonlijk artikelbestand aan.

Kies voor één van de opties en vul de e-mail aan met de juiste gegevens. Vervolgens zullen we direct contact met u opnemen of het juiste bestand toesturen. Vergeet niet uw bedrijfsnaam, klantnummer en welk bericht u van ons wilt te benoemen.

2BA voor de installateur.

Bent u actief als installateur? Dan vindt de uitwisseling van data plaats via uniforme bestanden die in de branche zijn bepaald volgens de standaarden van Ketenstandaard Bouw en installatie.

Met het ICC-bericht kunt u het conditiebestand verbinden aan de juiste handelsrecords. Daarnaast heeft u ook beschikking over uw eigen netto inkoopprijzen.

Vraag vandaag nog uw kortingsbericht aan.

Interesse? We helpen u graag verder. Vervolgens zullen we direct contact met u opnemen of het juiste bestand toesturen. Vergeet niet uw bedrijfsnaam, klantnummer en welk bericht u van ons wilt te benoemen.
Voor algemene vragen kunt u mailen naar digitaal@polvobv.nl
Laden
Laden