Inloggen KMS | Vragen? Bel ons 020 406 6066
Laden
Product(en) toevoegen...

Image title
Glasdeurbeslag

Polvo heeft met Van Enckevort een uitgebreid diensten/ productenpakket met onder andere het speciale glasdeurbeslag. Deze productgroep sluit perfect aan bij het bestaande assortiment en behelst onder meer beslag voor glazen deuren, schuifdeuren en wanden en douche- cabinebeslag. De toepassing van glas geeft projecten een exclusief en transparant karakter. Vaak wordt maatwerk gevraagd. Het gebruik van glas vraagt dus een zeer specialistische benadering en hiervoor
heeft Van Enckevort een team vakmensen voor u klaar staan.

Alle verkoopactiviteiten omtrent glasbeslag worden gecoördineerd vanuit Venlo-Blerick tel. 088 765 3120.


Hardglas

Naast Glasdeurbeslag is Van Enckevort ook gespecialiseerd in 'hardglazen ramen'. 

Samen met Timmermans Hardglas BV heeft Van Enckevort de offerte- en bestelformulieren voor hardglazen klep-, val- en draairamen volledig ge-update. Vanaf heden kunnen offertes en bestellingen digitaal worden gedaan. Dit houdt in dat u sneller en foutloos uw offertes en bestellingen kunt plaatsen. Na het invullen van het formulier krijgt u als klant een mail retour met daarin een pdf voorzien van de ingevulde gegevens. Ditzelfde formulier gaat naar ook onze afdeling verkoop. Zij zullen uw bestelling of offerte aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken. Ga hier naar de bestel/offertemodule

In deze uitgebreide, eenvoudige en snelle bestelmodule kunt u terecht voor alle belangrijke informatie over het assortiment klep-, val- en draairamen (KVD).Image title

Product/bestekomschrijving
Alle types klep-, val- en draairamen (KVD) zijn voorzien van een product/bestekomschrijving. Deze technische omschrijvingen hebben als toegevoegde waarde dat men bij elk type raam weet wat er wordt geleverd. U als architect, vastgoedbeheerder, woningcorporatie, bouwbedrijf, schildersbedrijf of welke verwerker dan ook, kunt deze omschrijving gemakkelijk toevoegen aan uw bestek en op deze manier een duidelijke offerte aanvragen bij aanbestedingen of opdrachten.

DWG bestanden
Van  alle klep-, val- en draairamen (KVD) zijn DWG bestanden gemaakt. Deze bestanden kunnen gebruikt worden door de verwerkende industrie. De bestanden zijn te downloaden en kunnen in nagenoeg elk tekenprogramma worden gebruikt.

Plaatsingsvoorschriften KVD ramen
Bij alle types klep-, val- en draairamen (KVD) zijn plaatsingsvoorschriften gemaakt zodat u de KVD ramen op de juiste manier kunt plaatsen en deze optimaal kunnen functioneren.

Productfoto’s
Van alle types klep-, val- en draairamen (KVD) zijn productfoto’s beschikbaar, zodat u zeker weet hoe het bestelde of aangevraagde raam er uitziet. De technische detaillering van onze KVD ramen vindt u bij de digitale bestel/offerte formulieren of DWG bestanden.
Wij zijn er van overtuigd dat deze site voor u als klant een toegevoegde waarde heeft betreffende alle relevante informatie over de KVD ramen en u zal helpen bij het vetwerken van de KVD ramen.

Laden
Laden
Ok