4TECX HUISMERK.

SELECTIE VAN DE BESTE PRODUCTEN

DOWNLOAD HIER DE FOLDER

Het merk 4tecx is ons belangrijkste huismerk. Voor dit private label hebben vaktechnische inkopers een selectie gedaan van de beste producten, om zo een zeer hoogwaardig assortiment samen te stellen. 4tecx is bedoeld als A-merk voor de bouw en industrie, er worden dan ook hoge kwaliteitseisen gehanteerd. Het assortiment is continue in ontwikkeling, iedere maand komen er nieuwe topproducten bij. Het omvat onder andere productgroepen als bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk, bouwproducten, machinetoebehoren en handgereedschappen. 

   

DE BESTE PRIJS/KWALITEIT

De producten uit het 4tecx assortiment blinken uit op kwaliteit, toepasbaarheid, én prijs. Hierdoor vindt u bij dit label zeer kwalitatieve producten, voor relatief lage kosten. U zult zien dat de kwaliteit niet onderdoet voor andere A-merken, de prijs echter wel! 

4texc is exclusief verkrijgbaar bij de Zevij-Necomij aangesloten groothandels.

Bekijk hier de 4tecx website.

WETSWIJZIGING

De NVWA heeft het 'informatieblad bouwlampen' ingetrokken. Dit heeft tot gevolg dat de verplichting van het gebruik van klasse 2 bouwlampen deels is komen te vervallen. Klasse 1 verlichtingsarmaturen mogen nu ook in alle overige sectoren gebruikt worden. Maar let op: op bouw- en sloopterreinen waar tijdelijke elektrische installaties van bouw aansluitkasten en verdeelkasten toegepast worden, is het nog steeds verplicht om klasse 2 verlichtingsarmaturen te gebruiken binnen handbereik. Hier blijft de NEN 1010 dus toch nog van kracht.

Heeft u tussen mei 2017 en december 2017 armaturen bij ons gekocht met de artikelnummers: 4035000234, 4035000235, 4035000236 of 4035001255? Let dan op! De informatie op de etiketten is gedeeltelijk onjuist geweest. Deze lampen mogen niet worden gebruikt op bouw- en sloopterreinen waar tijdelijke elektrische installaties dmv bouw aansluitkasten en verdeelkasten worden toegepast, tenzij deze buiten handbereik aan de wand, muur of op een niet verplaatsbare lichtmast worden gemonteerd op een hoogte van ten minste 2,5 m.

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!